ibiza gezinsvakanties
IBIZA GEZINSVAKANTIES - Alles over GEZINSVAKANTIES op Ibiza!  ibiza gezinsvakanties

Gezinsvakantie IbizaIbiza GezinsvakantiesIbiza GezinsvakantieGezinsvakanties Ibiza

IBIZA GEZINSVAKANTIES

Toerist zijn op IBIZA, is een fantastische ervaring.

Hoewel Ibiza bekend staat als hét vakantieoord voor jonge feestgangers is het met zijn uitstekende familie-restaurants en fantastische zandstranden zeker ook een geweldige vakantiebestemming voor het hele gezin. De stranden en de schoonheid van de natuur van Ibiza verzekert de hele familie van een plezierig verblijf op dit mooie Mediterrane eiland.
De dorpjes en hun omgeving zijn ideaal om van een typische
Ibiza gezinsvakantie te genieten net als de vele smalle strandjes en kreekjes, waar ouders in heerlijke restaurantjes of cafeetjes kunt genieten van lokale schotels of een glas goede wijn, terwijl hun kinderen zich kostelijk vermaken aan het strand.

Je kunt op Ibiza vele verschillende watersporten beoefenen of je vermaken in een Water Park of met Go Karts, een treintoer, een gehuurde mountain bike, of met paardrijden & golf.
IBIZA is ook een paradijs voor fervente shoppers met tientallen originele boetiekjes en winkeltjes met de laatste mode en de nieuwste snufjes.

Een ander belangrijk gegeven dat Ibiza tot een perfecte bestemming voor een gezinsvakantie maakt is het feit dat de Ibicenco echt gek op kinderen zijn en de restaurants en bars er dan ook vaak op ingesteld zijn ze met open armen te ontvangen, omwille van de spaanse traditie van familie etentjes in een prettige omgeving.

Of u nu voor de zon en de stranden komt, een actieve vakantie prefereert, of gewoon wilt relaxen Ibiza biedt u keus uit verschillende soorten accomodaties.
De verschillende resorts die over het eiland verspreid liggen bieden niet alleen een aangenaam verblijf voor de ouders, maar zeker voor de kinderen zijn er veel mogelijkheden tot vermaak. Terwijl ouders zich vermaken in het restaurant of cafe of in de boetiekjes van het resort kunnen de kinderen genieten in waterspeeltuin, minigolfbaan, en andere speciaal voor hen georganiseerde activiteiten.

Kamperen is ook mogelijk op Ibiza, er zijn 7 kampeerterreinen met alle faciliteiten die nodig zijn voor een onbezorgde vakantie op het eiland. Uitgebreide informatie hierover vind u bij Kamperen.

Natuurlijk kunt u ook een wat groter huis of finca huren, aan de kust, of juist meer in het binnenland van het eiland, mét of zonder eigen zwembad, met goede kookfaciliteiten of een misschien zelfs een cateringservice die de inwendige mens verzorgt. En als u helemaal geen zin heeft om te koken kunt u een huis mét personeel huren.

Een Ibiza hotel bied ook grote mogelijkheden voor een onbezorgde vakantie voor ouders met kinderen. De hotels hebben vaak een veilig kinderzwembad en bieden ook andere kinderactiviteiten, of kinderopvang. 

Ibiza 4 all wenst u en uw familie een fijne gezinsvakantie op mooi Ibiza!

Ibiza 4 all, Compleet overzicht met alles over GEZINSVAKANTIES op Ibiza.
© 2006 - 2018 ibiza4all.org